Camping Informatie

 

Dit jaar biedt de Rugby Club van Bergen een camping voor festivalgangers aan, afhankelijk van beschikbaarheid.

Prioriteit wordt gegeven aan festivalgangers die ervoor gekozen hebben het hele weekend door te brengen in het festival Trolls & Légendes. Dat is de reden waarom in eerste instantie, slechts kamperen passen voor 3 dagen op dit moment zijn voorgesteld. Afhankelijk van de vraag, kan de Rugby Club het aanbod naar eendaags festivalgangers uitbreiden. Controleer FB aankondigingen of onze website.

Er zullen altijd stewards op de camping aanwezig zijn. Trolls & Légendes en de Rugby Club van Mons wijzen elke verantwoordelijkheid af in geval van diefstal, afbraak van alle persoonlijke bezittingen of ongeval.

Elke ongepast gedrag kan leiden tot uitsluiting van de camping en het festival, zonder terugbetaling van uw ticket.

Hoe de camping te boeken?

Het moet in twee stappen

• In de eerste plaats, omdat de camping alleen beschikbaar is voor wie drie dagen naar het festival gaat, ga op de online shop van onze website om een ticket voor de drie dagen te kopen. Koop dan je camping ticket, het is nodig om één ticket per persoon te kopen. (20 € per persoon voor de 3 nachten). U ontvangt dan een bevestigings e-mail.

• Dan moet u een inschrijfformulier  (inbegrepen in de bevestigings link) invullen. Je hoeft alleen maar een inschrijvingsformulier per tent in te vullen. Met andere woorden, als er meerdere mensen in een tent verblijven, vul het formulier maar één keer in. U kunt de grootte van uw tent (max 8 personen) op geven. U kunt ook een ontbijt boeken als je wilt (het zal ter plaatse te betalen zijn, rechtstreeks aan de Mons Rugby Club). Houd er rekening mee dat elke bezoeker een camping pas moet hebben (= een armband) om in het kamp te mogen.
 

Hoe toegang te krijgen tot de camping?

U moet eerst uw camping ticket uit wisselen voor een armband bij de ingang van het festival (bij het krijgen van uw toegang tot het festival). Alleen kampeerders met en toegang armband zullen in staat zijn om toegang te krijgen en zich te vestigen op de camping.

Kampeeruitrusting.

Alleen tenten zijn toegestaan. Er is geen elektriciteit.

Toiletten en douches zijn beschikbaar, behalve van 01:00 tot 06:00.


Wanneer de camping te verlaten?

U moet de camping verlaten ten laatste op maandag 17 april om 10.00 uur.

 

 

 

 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden