Veel Gestelde Vragen

 

Welke veiligheidsmaatregelen moeten worden gevolgd?

Door de huidige context, zijn er extra veiligheidsmaatregelen van toepassing en zullen deze strikt worden gehandhaafd:

  • Alleen kunstmatige wapens (zwaard, dolk, ...) gemaakt van plastic of latex zijn toegestaan ​​op het festivalterrein. Ze zijn volledig verboden tijdens de concerten (ze kunnen worden ingeleverd bij de garderobe). IJzeren wapens gekocht op het festival zullen worden verpakt door de verkoper en mogen niet worden uitgepakt op het festivalterrein.

  • Het dragen van maskers wordt getolereerd binnen het festival, maar de toegang tot het festival moet gebeuren met onbedekt gezicht.
  • Elke tas zal bij de ingang systematisch worden gecontroleerd. Dit genereert extra wachten lijnen. Wij raden u dan ook om tassen te vermijden.

  •  In geval van een onvoorziene situatie, in overeenstemming met het principe van voorzorg, zullen veiligheidsofficieren beslissingen nemen en altijd het laatste woord hebben. Als u het toegang om veiligheidsredenen wordt ontzegd, zal terugbetaling niet mogelijk zijn.

  •  De Lotto Mons Expo en de Micx: veiligheidscontroles zullen op beide sites worden uitgevoerd.

Trolls & Légendes wil goede betrekkingen met de buurt handhaven. Elke ongepast gedrag op de site of in de omgeving dient te worden vermeden en kan leiden tot een definitieve uitsluiting van het festival. Geen terugbetaling mogelijk.

 

Who is behind Trolls & Legends ?
Trolls & Légendes is organized by the non-profit association Trolls & Légendes, in collaboration with Anthêsis and the ‘La Cuvée des Trolls’. Its members are passionate Fantasy volunteers. Profits that could be generated by the current edition of the festival are fully invested in the next edition.

 

Wie zit er achter Trolls & Légendes?

Trolls & Légendes wordt georganiseerd door de vzw Trolls & Légendes, in samenwerking met de Anthêsis en 'La Cuvée des Trolls'. De leden zijn gepassioneerde Fantasy vrijwilligers. De winsten die kunnen worden gegenereerd door de huidige editie van het festival zijn volledig geïnvesteerd in de volgende editie.

 

Hoe toegang te krijgen tot het festival?

Het festival is gevestigd op 2 locaties: de Lotto Mons Expo en de MICX. Maar elke bezoeker moet eerst langsgaan gaan via de ingang van de Lotto Mons Expo. Op vertoon van uw ticket, zal u een armband krijgen. Het zal toegang tot beide sites geven.

Het is niet mogelijk om een toegangsarmband aan de ingang van de MICX te verkrijgen. De bezoeker moet eerst naar de ingang van de Lotto Mons Expo gaan.

 

Wat zijn openingsuren van de festival?
Festival :
   Vrijdag :     14/04      van 11:00 tot  20:00
   Zaterdag :  15/04     van 10:00 tot 19:00
   Zondag :    16/04     van 10:00 tot 19:00

Concerten :
Elke dag (vrijdag, zaterdag en zondag): 18:30-00:30

Games Sectie :

Vrijdag (alleen) : van 11:00 tot  00:00

 

Is het festival gemakkelijk bereikbaar per trein?

Ja. Sinds de bouw van de brug die het station van Bergen aan de Lotto Mons Expo linkt, kan de site te voet bereikt worden vanaf het station in slechts een paar minuten.

Is het meenemen van eten en drinken op het festival toegestaan?

Nee. De prijzen zijn zo laag mogelijk gehouden. Het verkoop van drankjes en eten levert de inkomsten die van vitaal belang zijn voor het bestaan van het festival. Dit is de reden waarom het meenemen van eten en drinken verboden is.

Kraanwater kan kosteloos worden verstrekt, zowel tijdens de dag op het festival en 's avonds tijdens de concerten. Alleen een borg voor de container (beker, glas) worden gevraagd. Borg zal worden terugbetaald wanneer de container wordt geretourneerd.

Hoe eten en drinken te kopen op het festival?

Het verkoop van eten en drinken wordt gedaan door middel van tokens. Token dozen worden verkocht op diverse plaatsen over de hele site. Bij het kopen van een drankje, is een token vereist als een borg voor de container (beker, glas ..). Deze token wordt terug gegeven aan u wanneer u de container. Ongebruikte tokens worden terugbetaald.

Is parkeren gratis?

Parkeren is gratis op de Lotto Mons Expo parkeerplaats. De stad Bergen heeft toegang tot andere parkeerplaatsen op het terrein (zie plan en schema) toegestaan. Volg de instructies van de stewards.

Kunnen tickets gekocht worden op het festivalterrein?

Ja. Er zal een verkooppunt voor dat doel zijn. Echter, om veiligheidsredenen, zal de site manager waarschijnlijk onze ticket verkoop of toegang tot de site voor een tijdje onderbreken .... Let op: als het festival is uitverkocht, zal geen verkoop ter plaatse mogelijk zijn. Iedereen die een ticket gekocht heeft in de voorverkoop zal toegang krijgen tot het festival. Als het festival is uitverkocht, zal de informatie op grote schaal worden verspreid op de website en op de sociale netwerken. Wij kunnen u alleen maar aanraden om uw tickets te kopen in de voorverkoop.

 
Waarom zijn de prijzen voor de pre-sale tickets hoger dan die geadverteerd op de website?

De geadverteerde prijzen zijn die waargenomen door de organisatie. Op de online winkel, moet een commissie van de reseller en bankkosten worden toegevoegd.


Moet ik een boek kopen om toegang te krijgen tot het boek ondertekening?

Ja inderdaad. In de literatuur sectie, hoef je alleen maar een boek van uw keuze te kopen om toegestaan te krijgen tot een handtekening van een auteur (en niet per se van de auteur wiens boek dat je net gekocht hebt) . In de comics sectie, geef de aankoop van een album recht op een 'ondertekening boek' ticket van elke auteur van uw keuze (1 enkele inzet per persoon en per auteur). Je kunt alleen twee tickets per dag krijgen.

 
Zijn alle festivals activiteiten inbegrepen in de prijs van een kaartje?

Ja, behalve de foto's met een acteur en de foto ondertekening (meer detail in het tabblad bioscoop).

Dit is de enige uitzondering.

Zijn er fotografen geaccrediteerd door het festival?

Ja. Ze zijn herkenbaar aan hun badge. Trolls & Légendes zal waarschijnlijk foto’s door hun genomen op haar site en op sociale netwerken posten. U kunt altijd weigeren om op een foto te staan. Als je toevallig op een foto staat zonder uw toestemming, kunt u ons vragen om het te verwijderen van onze website of onze sociale netwerken door het sturen van een e-mail naar het adres info@trolls-et-legendes.be. Trolls & Légendes is niet verantwoordelijk voor de foto's genomen door niet-geaccrediteerde fotografen of festivalgangers.

 
Kunnen wij eigen boeken meebrengen om deze te laten signeren?

Ja, maar de aankoop van een boek op het terrein blijft noodzakelijk om toegang te krijgen voor de ondertekening.

Zullen de aangekondigde kunstenaars de 3 dagen aanwezig zijn?

Ja, dat zouden ze inderdaad moeten zijn. Hun aanwezigheid wordt vermeld in de sectie "schema" van de sectie in kwestie (bioscoop, cartoon ...)

Houd er rekening mee dat elke acteur alleen aanwezig zal zijn voor twee dagen. Controleer hun aanwezigheid in de film sectie / tabblad.

 
Welke groep speelt en wanneer?

Details worden gegeven in ons plan en uurrooster.
 
Is er een garderobe?

Ja, een bewaakte garderobe zal open zijn vanaf de opening van het festival totdat de deuren gesloten zijn. U kunt uw spullen laten staan. Maar er is geen ruimte voor het publiek om om te kleden.

Mogen we komen en gaan en weer terugkomen?

Ja. U kunt komen en gaan wanneer u wilt, volgens het schema van het festival en de concerten. (Zie openingstijden).

 
Wat zijn de accommodaties in de buurt?

Bergen en haar omgeving hebben een breed en gevarieerd hotel park. Een camping is beschikbaar bij de Rugby Club van Mons, binnen de grenzen van de beschikbaarheid.

 
Zijn huisdieren toegestaan?

Om redenen van hygiëne en veiligheid, zijn huisdieren niet toegestaan. Echter, blindengeleidehonden zijn welkom.

Zijn de toiletten gratis?

Ja. Toiletten, zowel binnen als buiten, zijn gratis

Kan ik betalen met een kaart?

Ja. De volgende creditcards en betaalkaarten, Bancontact, Visa, Blue Card, Master Card, worden bij de ingang en bij de token toonbanken aanvaard. Het is ook mogelijk om contant geld af te nemen.

 
Is er een geldautomaat op het terrein?

Het is mogelijk om contant geld af te nemen van de cash verdelers met de gebruikelijke betaalkaarten (Bancontact, Visa, Blauw, Master Card). Geen extra kosten in rekening gebracht.

 

Zijn Bank cheques geaccepteerd?

Nee, ze worden niet geaccepteerd.

Hoe maak je een stand op Trolls & Légendes inhuren?

Door te schrijven naar een van de adressen op onze contact pagina.

 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden