Speciale dag gewijd aan de wereld van Harry Potter

 

Vrijdag 14 april zal in het teken staan van stagiaires in tovenarij bij Trolls & Légendes! Inderdaad, deze dag zal gevuld zijn met evenementen in verband met de beroemde saga van Harry Potter, om de komst van Matthew Lewis (Neville Londubat) bij ons in Mons te vieren !

 

Op het programma:

 • Meerdere signeersessies en fotosessies zijn met Matthew Lewis voorzien.
 • De film Harry Potter en de Steen der Wijzen zal worden vertoond. De screening van de film zal worden ingeleid door Matthew Lewis. Voor de ultieme onderdompeling in de Harry Potter universum, worden kijkers aangemoedigd om in kostuum te komen! Een versie van de film met audiobeschrijving zal ook worden aangeboden.
 • Matthew Lewis zal uw vragen beantwoorden in een Q & A-sessie .
 • Een conferentie zal worden gehouden over "De omvang van de Harry Potter universum, Fantastic Beasts and Where to Find Them en het theaterstuk the cursed child", geanimeerd door La Gazette du sorcier.
 • Potter Mania, een muzikale parodie van de Harry Potter saga, zal de dag in muziek zetten.
 • U kunt ook aanwezig zijn bij de finale van de Cosplay wedstrijd. De jury is samengesteld door Matthew Lewis en La Gazette du sorcier!
 • De hele dag,  zal La Gazette du sorcier het volgende voorstellen: spellen met als thema Harry Potter, een Harry Potter weerwolf, quizzen betreffende de saga, en een "distributie ceremonie (sorting hat) " test. Gedurende het festival zullen de festivalgangers elkaar het hoofd bieden totdat de winnende afdeling wordt bekend gemaakt aan het einde van het weekend (zondag).

 

Meer info:

De voorwaarden en de prijs van de cosplay wedstrijd worden hieronder beschreven en wordt ook op onze Facebook-pagina bekend gemaakt. uniqué Het exacte programma van de vele activiteiten zal volgende week worden aangekondigd in de topic map en schema.

Foto's en handtekeningen met Matthew Lewis zijn betalend en worden hier verkocht (in beperkte aantallen). Al de andere animaties zijn gratis.

Een toegang tot het festival biedt toegang tot het gehele festival: aarzel dus niet, leerling-tovenaars, om een bezoek te brengen aan de feeërieke markt op zoek naar boeken en toverstaven, of om onze andere gasten te ontmoeten Strips literatuur en vele anderen.

Locatie: MICX (verplichte ingang via het Lotto Mons Expo).

 

 

Grote Cosplay wedstrijd

 • Hoe deelnemen?

Deelnemers sturen een foto van hun beste Harry Potter cosplay samen met hun ticket naar Trolls & Légendes (het ticket moet zichtbaar zijn in de foto)naar het adres : ccm.trollslegendes@gmail.com

Individuëel Cosplays of in groep zijn geaccepteerd Video's worden echter niet geaccepteerd.

Aarzel niet om een originele pose aan te nemen !

Foto's zullen worden geplaatst op onze Instagram account @trollslegendes met de dubbele hashtag#HPCosplayMons en #TrollsMons2017

Het publiek wordt uitgenodigd om op de foto van hun favoriete cosplay te stemmen door deze en ‘I like” te geven. Het is aan u om deze zo veel mogelijk te delen op Instagram, Facebook, Twitter ... om één van de favorieten van het publiek te zijn!

Deadline voor inzendingen/ stemmen : 10 april.

De organisatie behoudt zich het recht om een deelname te weigeren als een cosplay de regels van decorum niet respecteert en schaden berokend aan het festival, aan anderen, met inbegrip van de auteur. Denigrerende opmerkingen zullen worden verwijderd zonder voorafgaande kennisgeving in de publicaties.

 

 • De finale, in aanwezigheid van Matthew Lewis

De 15 cosplay winnaars (5 geselecteerd door het publiek, de 10 andere door de organisatie van Trolls & Légendes) worden bekend gemaakt op vrijdag 's morgens in de film ruimte (de lijst zal worden uitgehangen) in de MICX.

Deze 15 cosplay winnaars worden uitgenodigd om te verschijnen op het podium vrijdag 14 april om 19u voor de finale van de cosplay wedstrijd, doe een kleine in “scene zetting/performance” met eventueel een achtergrond geluid (maximaal 2 minuten) ... vóór de jury, bestaande uit Matthew Lewis en leden van La Gazette du Sorcier.

 

 • Prijzen

De 3 cosplays winnaars zullen een prijs ontvangen, waaronder een replica van de toverstok van Neville in de vorm van een ketting speciaal gemaakt voor Matthew Lewis door Nous sommes des héros. Nous sommes des héros zal de ketting  aan Matthew Lewis schenken tijdens Trolls & Légendes.

Wedstrijden georganiseerd in samenwerking met La Gazette du Sorcier en Nous sommes des Héros.

 

 

FanArt wedstrijd

 • Hoe deelnemen?  

Deelnemers sturen een foto van hun beste Matthew Lewis fanart (als Neville, Patrick, een van zijn rollen, of gewoon hijzelf) naar ccm.trollslegendes@gmail.com

Kinderen onder de 12 jaar van wie de ouders tekening sturen zullen in een aparte categorie worden gezet voor de stemmen, dus vergeet om de leeftijd van het kind te vermelden bij het inzenden van hun tekening.

Deze foto's zullen worden geplaatst op onze Instagram account @trollslegendes met de dubbele hashtags #MattfanartMons en #TrollsMons2017.

Het publiek wordt uitgenodigd om op de foto van hun favoriete fanart te stemmen door deze en ‘I like” te geven. Het is aan u om deze zo veel mogelijk te delen op Instagram, Facebook, Twitter ... om één van de favorieten van het publiek te zijn!

Deadline voor inzendingen/ stemmen: : 10 april.

De organisatie behoudt zich het recht om een deelname te weigeren als een fanart de regels van decorum niet respecteert en schaden berokend aan Matthew Lewis, het festival, aan anderen, met inbegrip van de auteur.

 • Winnaars

De winnaars worden tijdens de avond van 11 april bekend gemaakt op de Instagram account van het festival. De fanart dat de meeste publieke stemmen heeft behaald als ook de fanart van een kind onder de 12 jaar die de meeste publieke stemmen heeft behaald krijgen ontvangen als prijs een foto met Matthew Lewis op Vrijdag 14 april. Deze fotosessie tickets zullen worden overhandigd op het festival na verificatie van de identiteitskaart van de winnaar. Toegang tot het festival is niet inbegrepen.

De organisatie van Trolls & Légendes zal ook voor twee fanarts kiezen (een "volwassen" fanart en een "kind tot 12 jaar" fanart) en zal als prijs een signeersessie ticket met Matthew Lewis op vrijdag 14 april geven. De signeersessie tickets worden overhandigd op het festival na verificatie van de identiteitskaart. Toegang tot het festival is niet inbegrepen.

 

De grootste fan van Matthew Lewis wedstrijd

Je kan niet tekenen of naaien, maar je bent een zeer grote fan van Matthew Lewis en je wanhoop dat je voor de wedstrijden altijd gebruik moet maken van vaardigheden die je niet hebt? Raak niet in paniek, deze laatste wedstrijd is voor u! Het vereist niets meer dan uw hart te laten spreken!

 • Hoe deelnemen?

Deelnemers sturen een foto en een tekst die hun ‘fan attitude’ voor Matthew Lewis uitdrukt naar ccm.trollslegendes@gmail.com

Deze tekst moet in het Frans, Nederlands of in het Engels zijn (probeer uw spelling te controleren en sms stijl te vermijden ... als de tekst als onleesbaar wordt beschouwd wordt deze niet gepubliceerd). Deze realisaties zullen worden geplaatst op onze Instagram account @trollslegendes met de dubbele hashtag #MattfanMons en #TrollsMons2017.

Het publiek wordt uitgenodigd om op hun favoriete realisatie te stemmen door deze en ‘I like” te geven. Het is aan u om deze zo veel mogelijk te delen op Instagram, Facebook, Twitter ... om één van de favorieten van het publiek te zijn!

Deadline voor inzendingen/ stemmen: 10 april.

De organisatie behoudt zich het recht om een deelname te weigeren als een relisatie de regels van decorum niet respecteert en schaden berokend aan Matthew Lewis, het festival, aan anderen, met inbegrip van de auteur. Denigrerende opmerkingen zullen worden verwijderd zonder voorafgaande kennisgeving in de publicaties.

 • De winnaars

De winnaars worden tijdens de avond van 11 april bekend gemaakt op de Instagram account van het festival.

De twee realisaties die de meeste publieke stemmen oogsten ontvangen als prijs een foto met Matthew Lewis op vrijdag 14 april . Deze tickets worden overhandigd op het festival na verificatie van de identiteitskaart van de winnaar. Toegang tot het festival is niet inbegrepen.

De organisatie van Trolls & Légendes zal ook voor twee realisaties kiezen en geven als prijzeneen signeersessie ticket met Matthew Lewis op vrijdag 14 april. Deze tickets worden overhandigd op het festival na verificatie van de identiteitskaart van de winnaar. Toegang tot het festival is niet inbegrepen.

 

In samenwerking met  La Gazette du Sorcier, Nous sommes des héros et Les Amis des Aveugles.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden