Zaterdag 15 april 

"Metal Rock" in het algemeen en als geheel is altijd op een of andere manier verbonden geweest met ..., nou nee, eigenlijk, het is altijd heel sterk gelinkt geweest met de wereld van de fantasie. Hekserij, magie, feeën, elfen ... zijn terugkerende thema’s in deze muzikale stijl. Deep Purple, Black Sabbath, Led Zeppelin, Manowar, Nightwish ... Van de oudste tot de nieuwste, heeft elk van deze kunstenaars, op een of ander moment van hun loopbaan, gefantaseerd over een prehistorisch universum waar buitengewone wezens en wezens zouden evolueren. Geen wonder dat Trolls & Legendes op zaterdagavond een muzikaal programma aanbied dat gewijd is aan onze vrienden verzot op metal.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Korpiklaani (fi)

Een wilde mix van folk en heavy metal uit Finland. In het Fins, wil Korpiklaani (Nota van de redactie, Korpi voor de intimi) zeggen: Clan van de Wildlands. Een hele programma zoals we van houden!

De thema’s dat de groep het meest voorstander van zijn, zijn dronken barbaarse feesten, prachtige vrouwen en Scandinavische bos legendes, ... Zou je hun ongelijk geven?! In de loop der jaren is Korpiklaani uitgegroeid tot een belangrijke referentie in de wereld van de metal muziek. Dit leidde ze op internationale tournees van Rotterdam tot Vancouver ... En voor onze grootste geluk: MONS ...

 
   
 
 

Rastaban Replugged (b) 

Waarschuwing! Dit is enkel voor het festival Trolls & Legendes 2017! Deze vaste klanten van ons Festival komen terug met een unieke show, op maat gemaakt voor u, vrienden van Trolls. Voor de allereerste keer in hun carrière een volledig metal set, er zullen vonken vliegen. Als je weet dat hun "klassieke" stijl al ongebruikelijke emoties uitlokt ... Yum yum, we kwijlen al, we kunnen niet wachten.

 

 

  

Skeptical Minds (b)

Melodieuze en betoverend goth metal. Actief sinds 2002, is de band (vanuit Charleroi en Brussel) zeker een veilige gok. Zes albums (yep, niet minder!) en honderden concerten in België en in het buitenland. Skeptical Minds blijft ons verbazen. Top level muzikanten, een zanger die een bataljon van neurasthenische fundamentalisten zou gek maken ... Wat een eer voor het "Trolls & Legends Festival" dat ze bij ons komen spelen .

 
   
 
 
   

Ithilien (b) 

Eén van de meest trendy Belgische bands, hard rock trend van het moment. Ithilien neemt je mee op een reis van black metal, folk en Nordic / Viking tradities. Prachtige geluiden en atmosfeer die er zelfs in geslaagd is om het Japanse publiek te betoveren gedurende de tour van "Eluveitie" in juni 2014, bij het openen van concerten. Respect en Banzai! Trolls & Legendes, dat is waar ze gewoon thuis horen!

 
   
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden