Tickets          

                                                                                                                                         

Om u meer mogelijkheden te geven vindt Trolls et Légendes deze keer plaats tijdens drie volle dagen en over twee locaties met een totale oppervlakte van 20000 m2. ( Micx en Lotto Mons Expo )

Onder de hoofding Programmatie vindt U alle details over de nieuwigheden van uitgave 2017.

Nieuwigheden voor dit jaar : 

Het festival vindt plaats gedurende drie volle dagen. In tegenstelling tot vorige uitgaven openen de deuren vrijdag om 11 h.

Kampeergelegenheid in de beurt is voorzien, in de mate van de beschikbare plaatsen.

Gezien de huidige algemene toestand worden de veiligheidsmaatregelen verstrengd, hetgeen leidt tot enkele bijkomende beperkingen. De maatregelen zijn opgelijst in de rubriek FAQ. Gelieve deze ter kennis te nemen en te respecteren.
Tassen zullen systematisch gecontroleerd worden bij de ingang. Om de wachttijd bij het binnenkomen zoveel mogelijk te beperken raden wij u dus ten sterkste aan geen rugzakken mee te nemen.
Gelieve ook te noteren dat het niet toegelaten is om voedsel, dieren of wapens binnen te brengen.

Om ongewenste verrassingen te vermijden, is het beter om tickets enkel aan te kopen via onze website. Ieder ticket draagt een bar code die maar in keer kan ingelezen worden. Als u ergens anders een ticket koopt dat (al enkele malen) gekopieerd is, dan zal de toegang geweigerd worden.   

Tenslotte zijn, zoals op iedere uitgave, de kinderen jonger dan 12 jaar onze gratis gasten (alleen het festival ingang). Het is dus niet nodig om voor hen een ticket te kopen, maar ze moeten wel door een volwassene begeleid zijn.

Alle ticketten zijn niet terugbetalbaar. 

Het VIP package bevat :

  • het festival ticket met inbegrip van de concerten
  • een gereserveerde parking en een afzonderlijke "vip" toegang ( weg van de hoofdingang )
  • twee kwaliteitsvolle maaltijden, bestaande uit drie gangen, in dezelfde VIP ruimte die ook door de eregasten van het festival wordt gebruikt.
  • toegang tot de bar in de VIP ruimte, drank inbegrepen.
  • een gereserveerde plaats tijdens de filmvoorstellingen
  • een Ex-libris signature
  • een gesigneerde photo met de acteur die aanwezig is op die dag ( het aantal photo sessies per acteur is beperkt en betalend voor de gewone publiek )
  • de festival goodies 

 

 

Verdelen dit pagina met je vrienden